Powerpipe Systems

Powerpipe tillhandahåller driftsäkra, förisolerade rörsystem för distribution av fjärrvärme med minimala värmeförluster. Även andra applikationer, som till exempel fjärrkyla, ingår i deras erbjudande.

www.powerpipe.se

Crawford garageportar

Crawford är ett renommerat varumärke som står för individualitet, kvalitet, hållbarhet, säkerhet och pålitlighet.
Svensktillverkade garageportar och öppningssystem sedan 60 år, både på det privata och industriella området.

Ramirent

En av Sveriges största bygguthyrare med helhetslösningar på områden som arbetsmiljö, hållbart byggande, projektstöd och utbildningar. Kunderna återfinns inom byggbranschen, verkstadsindustrin och den offentliga sektorn. Företagets satsning på ett säkert och hållbart byggande har uppmärksammats internationellt.

www.ramirent.se

Volvo Lastvagnar

Den första Volvolastbilen tillverkades 1928. Sedan dess har man blivit allt större och är nu den största tillverkaren av tunga lastbilar i Europa.

www.volvotrucks.se

JJ Gruppen

Sedan starten 1981 har JJ Gruppen blivit en av de viktigaste aktörerna när det gäller lyftteknik. De optimerar materialflöden och levererar såväl lyftlösningar som nyckelfärdiga anläggningar till ledande industriföretag i Sverige och internationellt. Service och underhåll är en viktig del av erbjudandet.

www.jjgruppen.se

Mediabolaget Västkusten

Ägs av Stampen Media Group och består av fem starka lokaltidningar: Bohuslänningen, Strömstads Tidning och ttela i norr samt Hallands Posten och Hallands Nyheter i söder. Tidningarna är starka i sina respektive regioner, och antalet läsare ökar varje år, men webbens klickmaximerade utbud av gratisnyheter är en stor utmaning.

Industriarmatur Sweden AB

Utvecklar system för styrning av distributionsnät samt tillhandahåller produkter för fjärrvärme- & fjärrkylanät, eldistribution, gatu- & stadsbelysning samt för mätning av nivåer i silos och oljeförråd.

www.industriarmatur.se

ABUS Kransystem

En av Europas ledande tillverkare av industrikranar. Levererar allt från standardkranar med en kapacitet på 80 kg till specialanpassade traverser på upp till 120 ton och med en spännvidd på över 40 meter.

www.abus-kransystem.se

Sportarenan

Sportarenan i Åkered, Västra Frölunda är västra Göteborgs största anläggning för racketsporter. Här finns badminton, squash, tennis, innebandy, pingis, racketlon och gym.

www.sportarenan.se